top of page
video blogger

SHOWROOM

4me Webshop

Dette er en video som viser den splitter nye 4me nettbutikken du kan bruke på plattformen for interne eller eksterne kunder.

SIAM løsningen

4me gjør kommunikasjonen mellom tjenesteleverandører sømløs og sikker - ikke bare i organisasjonen og med MSP-ene dine, men også mellom MSP-ene. 4me støtter SIAM-modellen, slik at tjenesteintegratorfunksjonen effektivt kan sikre kvaliteten på tjenesten for organisasjonen din.

Automatisk oversetting

Etter hvert som organisasjoner og deres enterprise service management blir stadig mer globale, er det viktig at brukere og leverandører er i stand til å jobbe og kommunisere på sitt eget språk. 4me® støtter allerede over 50 språk, og 4mes funksjon for automatisk oversetting kan forbedre effektiviteten betydelig ved å la ansatte og ekspertene som støtter dem jobbe på sitt foretrukne språk.

Demo av 4me

I dette webinar vil du se hvordan 4me fungerer og hva som gjør det unikt. Vi introduserer deg for en plattform som skiller seg vesentlig fra andre ITSM/ESM løsninger. Martijn Adams, Chief Customer Officer, og Andy Richardson, Service Management Architect, diskuterer 4mes servicesentriske tilnærming, servicekostnader, kvalitet, erfaring, rask og enkel integrering av tjenesteleverandører og mye mer. 

bottom of page