top of page
Co-working plass

PARTNERE

4me-logo-tagline-blue.png

4me® kombinerer ITSM med ESM- og SIAM-funksjoner, slik at alle interne avdelinger, som IT, HR og fasiliteter, samt eksterne administrerte tjenesteleverandører, kan jobbe sømløst med hverandre. Samtidig gir 4me full oversikt og kontroll over servicekostnader og kvalitet.

three headed giants.png

Hos Three Headed Giant tror vi på kraften til 4me. Derfor er vi Premium Implementation Partner for løsningen. For oss betyr dette at vi har omfattende kompetanse og erfaring til å jobbe med 4me plattformen. For deg betyr dette at du i oss finner partner med garantert kunnskap om 4me og hvordan du kan få best effekt i din virksomhet

Techly er et konsulentselskap som har levert rådgivning og prosjektledelse innen ITSM området i flere år. Kundene er store og multinasjonale selskaper med omfattende IT service management operasjoner.

5ec6f7d219e95a41608f65b4_Gagn-logo-Horisontal-Text.png

Kjernen i Gagn er seniorrådgivere med praktisk bedriftserfaring fra mange bransjer og organisasjoner. God forretningsforståelse gjør den enkelte i stand til å jobbe effektivt sammen med oppdragsgivers ledelse og styre.

bottom of page