top of page
Moderne kreativt kontor

TJENESTER

SERVICEKATALOG

onboarding og tilpasning

integrasjoner

teknisk support

SERVICEKATALOG

4me's servicekatalog er en komplett oversikt over tjenester og produkter som tilbys av en virksomhet til sine kunder eller interne brukere. Den fungerer som en enkel og tilgjengelig referanse for å identifisere tilgjengelige tjenester, samt informasjon om hvordan de kan benyttes.

Byggingen av en servicekatalog starter med å identifisere alle tjenester og produkter som tilbys av virksomheten. Deretter kan man kategorisere dem for enkel tilgejngelighet, for eksempel etter type tjenester, avdeling eller ansvarlig enhet. Det er også viktig å inkludere detaljerte beskrivelser av hver tjeneste, inkludert krav, prosesser og priser.

Etter at tjenester og produkter er definert og beskrevet, kan man tilføye nyttige elementer som flowdiagrammer, skjermbilder og videoer for å hjelpe brukerne med å forstå hvordan tjenestene kan benyttes. Man kan også legge til en søkefunksjon for å gjøre det enklere for brukerne å finne akkurat det de leter etter.

Det er viktig å regelmessig vedlikeholde og oppdatere servicekatalogen for å sikre at den alltid inneholder nøyaktig og oppdatert informasjon. Dette kan omfatte å legge til nye tjenester, endre eksisterende beskrivelser eller fjerne tjenester som ikke lenger tilbys.

Alt i alt hjelper en velbygget servicekatalog med å forbedre brukeropplevelsen, øke effektiviteten og redusere tiden det tar å finne og benytte tjenester.

SERVICEKATALOG

ONBOARDING OG TILPASNING

Vår erfaring og kompetanse innen på implementering av 4me spenner over en bred spekter av prosjektstørrelser, noe som gir oss erfaringen til å tilpasse våre tjenester til dine unike behov. Vi har en erfaringsbasert tilnærming til arbeidet vårt, og våre rutiner sørger for en trygg og grundig gjennomføring av prosjektet. Enten du ønsker at vi skal jobbe på stedet hos deg eller på avstand, i Norge eller i utlandet, vil vi alltid levere høy kvalitet og sikkerhet i alt vi gjør.

 

Vårt team er også dyktige på å utvikle tilpassede og prisgunstige applikasjoner og integrasjoner, noe som vil hjelpe deg med å øke effektiviteten og produktiviteten i din virksomhet. Fra dag én vil ditt team kunne fokusere på å forbedre tjenestene som leveres til selskapet og dets kunder, noe som vil føre til en mer vellykket virksomhet for alle involverte.

onboarding

INTEGRASJONER

Våre Integrasjonstjenester gjør det mulig å koble sammen ulike tekniske løsninger og dermed øke effektiviteten og samhandlingen mellom dem. Ved å integrere systemene dine, vil du kunne få en mer fleksibelt og samordnet arbeidsprosess, samt redusere manuelle feil og øke dataintegriteten. Integrasjonstjenester omfatter både programvare- og dataintegration, og kan inkludere integrasjoner mellom forskjellige programvareløsninger, skybaserte tjenester, e-handelssystemer og ERP-systemer.

Våre integrasjonstjenester vil hjelpe deg med å koble sammen dine eksisterende IT-systemer, slik at du kan oppnå en mer samordnet og effektiv virksomhet. Vi tilbyr både standardintegrasjoner og tilpassede løsninger, avhengig av dine spesifikke behov. Våre erfarne teknikere vil jobbe nært sammen med deg for å sikre at integrasjonen blir gjennomført på en trygg og effektiv måte, og at du får maksimal verdi ut av din investering.

Integrasjonr

TEKNISK SUPPORT

Vår tekniske support har som målsetting å tilby høy kvalitet på teknisk hjelp til våre kunder. Vi har et dedikert team av erfarne supportkonsulenter og eksperter som har en dyptgående forståelse for teknologi og IT-systemer. De er utdannet til å håndtere selv de mest komplekse tekniske utfordringene, og vil alltid gjøre sitt beste for å løse problemene på en effektiv og sikker måte.

Våre kunder vil nyte fordelene av å ha tilgang til en teknisk support som de kan stole på, og som vil hjelpe dem med å opprettholde en jevn og problemfri driftsstandard. Med avtalt tilgjengelighet, vil våre kunder alltid få den hjelpen de trenger, når de trenger den.

Våre supportkonsulenter og eksperter vil jobbe nært sammen med kundene for å forstå deres behov og forventninger, og vil alltid stræbe etter å overgå deres forventninger. De vil også følge opp med kundene for å sikre at problemene er løst til deres tilfredsstillelse.

Alt i alt, tilbyr vår tekniske support en trygg og pålitelig løsning for våre kunder, med en fokus på å levere høy kvalitet teknisk støtte som vil bidra til å øke produktiviteten og sikre  effektiv drift av deres service system.

SUPPORT
bottom of page